.
News Update :
Home » » "Saya Minta Wenger Ambil Saya Bekerja"-K.Rajagopal

"Saya Minta Wenger Ambil Saya Bekerja"-K.Rajagopal

25 Jan 2013 12:23 am



Jurulatih skuad bola sepak Harimau Muda, Datuk K.Rajagobal mendedahkan beliau berseloroh dengan meminta pengurus Arsenal, Arsene Wenger supaya mengambil beliau untuk diserapkan dalam pasukan kejurulatihannya kerana persamaan pandangan mereka terhadap bola sepak.
 
"Dia 'Wenger' datang kepada saya dan kami berbual dan saya beritahu dia kami ada falsafah yang serupa – membina sebuah skuad muda," ujar Rajagobal.
 
"Dia bertanya informasi mengenai beberapa orang pemain."
 
"Kini Arsene telah melihat apa yang saya lakukan dengan pemain saya, mungkin dia boleh pertimbangkan saya sebagai jurulatih di situ," Rajagobal berseloroh.



10 comments:

Anonymous said...

bajet la plak GOBAL nih...!

lutfi amir said...

membina sebuah skuad muda," ujar Rajagobal cehh padahal slalu pkai skuad2 yg lma...

Anonymous said...

Dah biler mase lak skang ni Rajagopal jurulatih Harimau Muda? biar btol ko ni mat!

KHAIRUL FITRI said...

skuad muda arsenal pon seme power2..bkn lembek mcm amar ko tu..

MUHAMMAD THAQIFF said...

go back home raja , you drunk !!!!

Anonymous said...

Bukan pandangan dengan falsafah je sama, rambut pun sama kehkeh

Anonymous said...

mmg pendapat,falsafah semua sama..rambut pun sama putih..sbb tu result team pn sama..haha..xdpt cium cup dh..hahahahaha!sama je ngn malaysia ni..jgn harap la nk menang selagi rajagempal ni pilih bulu2 dia je..ntah2 amar rohidan tu yg cukup bulu kote dia..haha..

AYEINASHI PHOTOGRAPHY said...

jubur la gopal

MyFC Murah Setiap Hari said...

elok la.. dah la nak sama ngn wenker tue~ haha

Anonymous said...

Hahaha pasukan muda lah sgt kan?

Post a Comment

 
© Copyright Matbola NetworkMAT BOLA2012-2013 | Design by MatBola Network | Powered by Matbola Network.