.
News Update :
Home » » Senarai Pemain dipanggil Skuad Malaysia untuk kelayakan Piala Asia 2015.

Senarai Pemain dipanggil Skuad Malaysia untuk kelayakan Piala Asia 2015.

22 Dec 2012 7:23 pm


Penjaga gol...
KHAIRUL FAHMI CHE MAT
FARIZAL MARLIAS

Pertahanan..
FADHLI SHAS
MAHALI JASULI
ASRARUDIN PUTRA
SABREE ABU
S.SUBRAMANIAM
AIDIL ZAFUAN
AFFIZE FAISAL

Tengah.....
SAFIQ RAHIM
SHAKIR SHAARI
BADRI RADZI
BADDROL BAKHTIAR
WAN ZACK HAIKAL
S.KUNANLAN
ASHAARI SHAMSUDIN
NAZMI FAIZ
IRFAN FAZAIL

Penyerang..
SHAKIR ALI
ROZAIMI ABD RAHMAN
KHYRIL MUHYMEEN
HAZWAN BAKRI
NORSHAHRUL IDLAN TALAHA
SAFEE SALI

28 comments:

Amirul Asyraaf said...

i want Azmi Muslim & Daudsu Jamaluddin at left & right back to replace Sabree Abu & Affizie Faisal, one more centreback Amiridzwan Taj, and 2 legends Amri Yahya & Indraputra to replace Baddrol Bakhtiar & Shakir Ali. can you Datuk?

malayaboys said...

Best,hope dieowang leh tunjukkan kelebihan dan kebolehan masing,for nazmi tunjukkan permainan world class anda bersama beira-mars,n rozaimi buktikan anda adalah neymar malaya,safiq rahim lebihkan kreativiti untuk striker mudah menjar8ngkan gol,defend memang best,piya n irfan fazail,tunjukkan kemapuan anda,asia cup insyaallah kita layak...:-)

Rajagopal said...

This is my job, suka hati i lah nak buat apa! jangan pula kamu nak arah aku ikut kehendak kamu.

hamba tuhan sekian alam said...

Hahahaha!

hamba tuhan said...

Kasi masuk maradona,pele,zidane,platini,zico,dunga,r.carlos, maldini,stam,thuram,barthez... go datuk go go go!

Anonymous said...

kalau ade pemain tgh PKNS, @kapten PKNS tu lg best

Anonymous said...

kenbar x bersama...haha...:D
tp, bgosla...dh nk wat cmna aidil lg perform dri zaquan....
tp, aidil pn byk mistake gak kblkangan ni...

Anonymous said...

penyerang! tambah sorang lg NURFARHAN MUHAMMAD!!

abu aizad said...

Why always Safee, Safiq and Wak Lan in favorite list? I dont understand you Dato. There are lots more players in the league to choose from that perform even better like Farhan, Ashaari, Indra, Hai-O just to name a few, but you keep taking the same faces. Come on lah Dato. Be fair to other players.

Aliff Ihsan Rahman said...

Betul ke sumber ni?byk spekulasi ni...aku suke dgn list ni..tp bg aku kalo ade safiz dan piya satu padang sure clash pendapat nnti..(mcm ape yg aku nmpak safiq dan badrul time aff lepas)..btw, atas kapal cume kene ade satu nahoda..kalo ramai, karam la bebbbb!!!~

Pokmat isabell said...

Akhirnya piya tersenarai ! alhamdulillah . buat terbaek piya.. hope kalo safiq xde piya capten . piya the capten marvel n fantastik !

Anonymous said...

Panggil jer.. Tapi last2 drop pi ambik Amar Rohidang. BTW Subra ACL. Kene berehat setahun.

Anonymous said...

lionel messi x tersenarai??....why datuk??

Anonymous said...

DATUK KENAPA SUBRA BARU ADA??? NI MESTI NK SAMBUT DEEPAVALI BERSAMA :D

Anonymous said...

^^^^^^^^^^^^
Haritu subra injured la bhai

ALI IMRAN said...

Cnfirm ke

Anonymous said...

wei gopal.....bo la nyo panggil anok ema mun tu.............

faris mazlan said...

mcm biasa xda org sarawak...huhu

syahir said...

tolong laa ambik pemain yang lebih bagus..kita ada ramai pemain star laa..aku rasa norfarhan,indra putra,ashaari,hai o ptut ada laa...ada stngah player tu aku setuju,,defend ptut ada daudsu,azmi muslim..btw,subra injured laa,,x kan bnda ni pun fam x tau?,come on laa..sudah2 laa ambik muka sama je stiap kali prtandingan...kata nk reject player yg x perform baru ni...tpi,x reject jgak...janji palsu!!

Anonymous said...

indra xbest , ambik farhan ngn wan zaharulnizam..

ash said...

TERBAIK.. rase ok dah team ni.. by theway kene tgk jgk prestasi semasa player2 ni.. kalau x perform reject terus.. amek yg betul2 top form..

Anonymous said...

Gugurkan aidil....

Anonymous said...

piya pn bagus nape x di pggil tuk pasukan kebangsaan

Ahmad Faiz said...

mane amar..???
bohong la.. nk menipu je,, padan la berbau... piuh...

Anonymous said...

Dr piya budu baik amek anak matlan marjan yg skrg men utk sabah

Carlos Santiago said...

Semoga kekalahan menanti. Pui Gopal.BANkami

Iris Fathul Islam said...

masih ade lagi pemain yg ptot d panggil mnew AMRI YAHYA...INDRA PUTRA...NORFARHAN...PLEASE JGN TGK PEMAIN UMO DH TUA XNK AMBIK...KUDA TUA TU LA YG AKN BNTU NEGARA....

Anonymous said...

indra x best, amri, nurfarhan dan sumardi hajalan

Post a Comment

 
© Copyright Matbola NetworkMAT BOLA2012-2013 | Design by MatBola Network | Powered by Matbola Network.